Hoe kies je de juiste oppas?

Gepubliceerd door BillyJean007 op

Zoals veel ouders heb jij zeker niet de tijd om de hele dag voor jouw kinderen te zorgen. Hoewel het nog moeilijker is om ze aan een vreemde te geven, kun je over een kinderopvang nadenken. In dit artikel geven we je enkele tips voor het kiezen van de juiste oppas Hilversum.

Geef de voorkeur aan ervaren oppassers

Als je hele kleine kinderen in huis hebt, kun je beter kiezen voor een gastouder Hilversum die ervaring heeft in het veld. Let op! Het is absoluut noodzakelijk om een ​​diploma te hebben om als gastouder aan de slag te gaan. Het liefst is deze gastouder aangesloten bij een gastouderbureau. Dan weet je dat deze gastouder een VOG heeft en over de juiste papieren beschikt. Vergeet niet om toch je prioriteiten te stellen. Richt je, zonder al te veeleisend te zijn, op veiligheid en de verschillende activiteiten die de oppas met je kinderen moet doen.

Probeer rubrieksadvertenties                                     

Zodra je jouw prioriteiten duidelijk hebt gedefinieerd, wordt het proces eenvoudiger. Aarzel niet om over jouw zoektocht naar een oppas te praten met familieleden of buren. Dit zal "mond-tot-mondreclame" creëren; waardoor jij tijd kunt besparen en meer gerustgesteld bent. 

Besteed aandacht aan het eerste contact

Heeft een dienst van kinderopvang Hilversum jouw aandacht getrokken? Bereid het gesprek dan goed voor. Het is handig om jouw kind al mee te nemen naar het kennismakingsgesprek. Stel tijdens dit gesprek vragen over de beschikbaarheid, de achtergrond en drijfveren. Door goede vragen te stellen kun je al een idee krijgen van het bedrijf en of deze opvang geschikt is voor jouw kind. Stel ook praktische vragen, zoals, wat doe je als mijn kind zich verslikt? Vertrouw vooral op jouw onderbuikgevoelens, dan komt het altijd goed. 

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *