Een mooi aandenken aan je zwangerschap

Gepubliceerd door BillyJean007 op

Zwanger zijn is een speciale periode in het leven van veel vrouwen: een van verbazing en verwondering over van alles. Vanaf het moment dat je hoort dat je een kindje gaat krijgen tot het moment dat je de schopjes voelt en uiteindelijk dat je je baby vast kunt houden, is het allemaal magisch. Veel vrouwen willen hier later nog aan kunnen denken. Dit kan op vele verschillende manieren, van een echo tot een 3D beeld zwangere buik. Daar gaat deze blog over: want welke opties zijn er eigenlijk?

De tastbare opties

Ten eerste zou je kunnen overwegen om iets met de echo te doen. Natuurlijk verdient deze een mooi plekje in een fotoboek, maar je kunt er ook wat creatievers mee doen. Zo is het mogelijk om het te verwerken in een sieraad. Als je iets anders tastbaars wil, kun je ook kiezen om een beeldje te laten maken van je zwangere buik. Er wordt rond de 33ste week een 3D scan van je buik gemaakt, dat vervolgens wordt omgezet tot een beeldje. Hieraan kun je heel veel zelf kiezen: want welke positie kies je? En welk materiaal past bij jou? Natuurlijk zijn fotoshoots ook altijd een optie. Deze kun je in een fotoboek laten drukken. Een leuke herinnering waar je later samen met je kindje door heen kunt bladeren.

Andere mogelijkheden

Bovenstaande opties zijn niet voor iedereen weggelegd, maar gelukkig zijn er ook opties waarmee je niet meer spullen in huis haalt. Zo kun je een leuke timelapse video maken. Dit doe je als volgt: neem regelmatig een foto van je buik en monteer deze samen in een filmpje. Hierbij is het aan te raden om elke keer vanaf dezelfde plek en op dezelfde manier een foto te maken, dan is de groei goed te zien. Een heel ander idee is om mailtjes te sturen naar jezelf of naar je kind. Hiervoor kun je gemakkelijk een nieuw mailadres aanmaken. Superleuk om later terug te lezen.

Categorie├źn: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *