Bestel al je tandartsbenodigdheden bij de tandartsgroothandel!

Gepubliceerd door BillyJean007 op

Beheer je een tandartspraktijk, en ben je op zoek naar de meest geavanceerde tandartsapparatuur? Zoals een mooie leren tandartsstoel of bijvoorbeeld een röntgenapparaat met de laatste snufjes? Je kunt dat allemaal kopen bij een Tandartsgroothandel, zodat jouw praktijk helemaal ingericht wordt naar je persoonlijke wens en smaak en die van je team. Je klanten zullen als ze binnenkomen blij verrast zijn! Kies uit een groot assortiment aan mooie stoelen, tafels en apparatuur, zodat jouw praktijk van alle gemakken is voorzien en daarnaast precies past bij het gewenste imago. 

Tandartsstoelen met verschillende stoffering

Een voorbeeld van wat je bij een tandartsgroothandel tegen zult komen zijn tandartsstoelen met verschillende soorten stoffering. Dus of je nu hippe rode stoelen in je praktijk wilt, of gaat voor een subtiele pastelkleur, je komt het tegen in een tandartsgroothandel. Welke uitstraling je ook maar wilt, er zijn veel mogelijkheden. Het is vooral belangrijk dat de klant bij binnenkomst zich op zijn gemak voelt in de praktijk. En daarbij is het natuurlijk leuk als jouw praktijk er uniek uitziet en zich onderscheidt van andere tandartspraktijken, dat kun je in je achterhoofd houden bij het aanschaffen van de apparaten en meubels.

Denk ook aan refurbished tandartsapparatuur 

Wellicht vind je het wel te duur om nieuwe tandartsapparatuur voor je praktijk aan te schaffen. Dan is er nog een optie: refurbished tandartsapparatuur.  Dat is al een keer gebruikt, maar daarna nagekeken en indien nodig hier en daar iets opgeknapt. Zo krijgt het een tweede leven! En dit is ook goed voor het milieu. De reden om dit aan te schaffen kan zijn omdat je net een praktijk bent begonnen en nog niet zoveel budget hebt om te investeren in hele dure tandartsapparatuur, dan is refurbished een prima optie. Zo houd je nog wat geld over om in andere zaken te investeren en kun je ook meer apparatuur in één keer aanschaffen bij een tandartsgroothandel voor de praktijk. 

Categorie├źn: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *